divendres, 5 de juny del 2009

Last Look At Eden


Així s'anomena el nou disc de Europe. I això d'aquí dalt, que suposadament és la imatge d'una poma partida per la meitat (i dic suposadament perquè hi ha més d'una ment calenturienta que hi veu alguna cosa més), sembla ser que serà la portada.

El disc no sortirà a la llum fins al setembre però, per anar fent boca, aquesta setmana ja han fet públic el primer single, que es titula de la mateixa manera.


Després d'escoltar-lo no m'he pogut estar de comentar-ho al blog. És impressionant, espectacular, sublim! I, com diria cert professor de Fama, amaaaaazing!

El principi de la cançó té alguna cosa que ens és bastant familiar, i és que els primers 3 segons sonen igual que el seu gran èxit dels 80. Una picada d'ullet a The Final Countdown, potser?

El començament de la cançó en sí és brutal i molt potent, i és bastant diferent al que havien fet fins ara. Si en els dos últims discos eren les guitarres les que predominaven i les que tenien més importància, sembla ser que ara també són els teclats, els que prenen part de protagonisme. Tal com ha de ser. Almenys a mi m'agrada més. A l'Start From The Dark gairebé no hi ha teclats, d'aquí que tingui un so més fosc i pesat.

Recordo que la primera vegada que vaig escoltar el Secret Society, el disc anterior a aquest, em va costar molt acostumar-m'hi. Ara m'agrada més que l'SFTD però, tot i així, vaig haver d'escoltar-lo moltes vegades perquè m'acabés de convèncer.

En canvi, Last Look At Eden em va fascinar des del primer moment. A part de la importància que prenen els teclats, el so de les guitarres continua molt present, i la melodia és molt enganxosa, sobretot la part de l'estribillu la tornada.

A més, el videoclip és espectacular. Ja era hora que en féssin un així. Potser pels que no us va aquest tipus de música o no us agrada el grup, no us sembla gran cosa, però us asseguro que tots els fans de Europe estem flipant!

I és que acostumats a veure coses tan pobres i simples com aquesta (que l'únic d'emocionant que té són les imatges del motorista anant a tota llet per l'autopista i passant-se pel forro les normes de circulació), ens sembla una meravella! I el Joey Tempest està increïble! Ejem... ^^ Vull dir que si en els concerts s'ho curra tant com en el vídeo, estaria molt bé. I si aconsegueix fer l'Efecte Matrix ja seria l'hòstia! xD

Si per aquelles casualitats de la vida teniu ganes de veure el vídeo,us el deixo aquí sota juntament amb la lletra:



LAST LOOK AT EDEN

I'm calling out tonight
For what I feel is right
And I won't be quiet
'cause I've seen the truth
Modified for you
And we just can't buy it...

This is your life
Are you gonna stand by and take...
One last look at eden
Just stop believing and walk away
This could be our moment
Time that we own it
I wanna hear you say... come with me

Are you still out there
The ones who really care
Who's open minded?

This is your life
Are you gonna stand by and take...
One last look at eden
Just stop believing and walk away
This could be our moment
Time that we own it
I wanna hear you say... come with me

(guitar solo)

One last look at eden
Just stop believing and walk away
This could be our moment
Time that we own it
I wanna hear you say (tonight) ... come with me

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada